Velkommen til en gastronomisk reise i det beste innenfor nordisk mat.

UTFORSK

Gastronomi i Jotunheimen – 3.-6. mai 2018

I ren begeistring over kvaliteten på det nordiske kjøkkenet bestemte Arne Brimi seg for å innby til en gastronomisk reise i Jotunheimen. Sammen med et utvalg av Nordens beste kokker har han satt sammen et program bestående av de ypperste råvarer, særegne viner, storslått natur, kulturopplevelser og spennende smaker. Arrangementet gir deg muligheten til å inspireres av – og smake på – det beste fra naturen.

––– Årets kokker –––

 • Even Ramsvik (NO)

  Sunnmøringen Even Ramsvik har alltid hatt et helt spesielt forhold til gastronomi. Ramsvik var med i Bocouse d´Or i 2009 og har tidligere gått i lære hos Arne Brimi. Nylig slo han seg sammen med et knippe av landets beste kokker for å videreutvikle og drifte spisesteder sentralt i Oslo. Desember 2015 laget han sitt siste måltid på Michelin-restauranten Ylajali i Oslo. Even har vært en viktig del av endringen av norsk gastronomi og jobber tett med vårt eget spiskammer og identiteten i det norske kjøkken.

 • Jesper Kirketerp (DK)

  Jesper har mange års erfaring fra noen av Danmarks beste restaurater. Han er tidligere souschef på Noma, og vært kjøkkensjef på Restaurant MR og Geranium. I dag er han medeier og kjøkkensjef på restaurant Radio. Jesper sin filosofi er å skape gode måltider til en fornuftig pris produsert på råvarer fra lokale produsenter.

 • Arne Brimi (NO)

  Arne Brimi er en norsk kokk og gastronomisk forfatter. Brimi forener gamle norske mattradisjoner med ideer fra det moderne, internasjonale kjøkken. Med sin mangeårige bakgrunn fra kjøkkenet og en rekke utmerkelser har Arne Brimi satt sitt preg på det vi i dag kjenner som det norske kjøkken. Til daglig driver han restauranten Vianvang i Brimiland.

 • Christopher Davidsen

  Christopher Davidsen er en av verdens beste kokker. I 2017 vant han sølv i verdensmesterskapet i kokkekunst Bocuse d´Or. Han har i tillegg veldig mange topplasseringer fra kokkekonkurranser de siste 10 årene både nasjonalt og internasjonalt. Høsten 2017 gav Christopher ut boken ”Mat hjemmefra” der han både forteller om en utfordrende oppvekst i fosterhjem og beskriver 80 matretter. Med inspirasjon fra egen bok og Bocuse gleder vi oss til å lære av og smake på rettene til Christopher!

 • Leif Sørensen

  Kjøkkensjefen er den mest kjente kokken fra Færøyene. Han er en av pionerene bak det nye nordiske kjøkken prosjektet som ble startet i Århus i 2004. Færøyenes flaggskip er Sørensens Restaurant, Koks, som ligger i Hotel Føroyar, på høyden over hovedstaden. I fjor ble restauranten og hotellet nominert til Danmarks beste «Bo & Spis-kombinasjon» av prestisjefylte Den Danske Spiseguide. Koks har også stjerne i Michelinguiden.

Meld din interesse!

Et opphold på Gastronomiske Festdager inkluderer:

 • Overnatting i enkelt- og dobbeltrom 3. – 6. mai 2018
 • Mat- og drikkeservering under hele oppholdet
 • Champagne og vin fra Arne Brimi sine vinleverandører, øl og mineralvann til alle måltider under hele arrangementet
 • Transport til/fra alle aktiviteter
 • Smaken av Jotunheimen, et «gastronomisk tog»
 • Mat- og vinkurs
 • Lang kveld med Arne Brimi  på Vianvang
 • Festmeny med 8 retter der våre kokker lager egne signaturretter
 • Nordiske smaker
 • Unik samling av gode kokker i trivelige Lom og Jotunheimen

Årets festdager går av stabelen 3. – 6. mai 2018

Begrenset antall plasser

Gaven til den som har alt

Med en gastronomisk reise i Jotunheimen skal gjestene få lære om og smake på det beste innenfor nordisk mat.

Gastronomiske Festdager er et arrangement for matglade nordmenn som ønsker å oppleve og nyte gastronomi med de fremste i bransjen. I tillegg til Arne Brimi har fire av Nordens beste kokker takket ja til å komme for å dele sin kunnskap og kjærlighet for god mat og drikke.

Arrangementet er perfekt for den matglade som er nysgjerrig på nordiske smaker, drømmer om å få snakke med noen av Nordens beste kokker eller bare unnes et ordentlig godt måltid med skikkelig god vin!

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud eller mer informasjon

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Yngve Eek Ottesen
+47 4193 1111
yngve@brimiland.no

––– Våre samarbeidspartnere –––